Kwaliteit

Kwaliteit van onze zuivelproducten

Bij Melkweg zetten we ons in voor kwaliteit op alle niveaus van de organisatie.

De moderne consument wil niet voor minder gaan; daarom streven wij ernaar alleen zuivelproducten en -ingrediënten te leveren die voldoen aan internationaal aanvaarde kwaliteitsnormen.

Wij werken met een selectieve groep leveranciers die aan deze internationale normen voldoen. Wij willen er zeker van zijn dat wat wij aan onze klanten leveren van de beste kwaliteit is, maar ook, dat in geval van klachten, traceerbaarheids- en verantwoordingsprocedures aanwezig zijn.

Onze werkwijze

Wij werken uitsluitend met GFSI-gecertificeerde leveranciers of leveranciers die onze vragenlijst voor leveranciers hebben ingevuld.

Wij houden ook, als standaardprocedure, een bijgewerkte gegevensbank bij van productspecificaties, veiligheidsinformatiebladen, enz. van alle producten die wij leveren.

We zijn blij dat we in 2019 onze BRC-accreditatie hebben behaald, die we voortdurend verbeteren. Het spreekt voor zich dat we van onze leveranciers verwachten dat ze een vergelijkbare of andere gelijkwaardige kwaliteitsnorm hanteren.

Kwaliteitsborg

Melkweg is BRC, Skal en GMP+ gecertificeerd.

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding