Melkweg

Kennismaken

We vertellen u graag persoonlijk over onze visie op de zuivelhandel. Wilt u met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Melkweg

Levering van zuivelproducten

Melkweg is een internationale handelsonderneming gespecialiseerd in zuivelproducten voor industrieel gebruik. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn actief in Europa en wereldwijd. De belangrijkste markten voor onze zuivelproducten zijn zuiveldranken, UHT-melk, yoghurt, smeltkaas, chocolade en veevoeder.

Ervaren in de zuivelmarkt

Melkweg is opgericht in 1993. Sindsdien hebben wij een solide netwerk opgebouwd van lange termijnpartners met wie we dagelijks zakendoen: zuivelproducenten, producenten van voedingsmiddelen, dranken en veevoeders, maar ook importeurs van over de hele wereld.

De relatie met onze klanten

Wij staan voor een open en stabiele relatie met onze klanten, op basis van prestatie, betrouwbaarheid en vriendschap. Wij houden continue de behoeften van onze klanten in de gaten en ons commercieel team stelt alles in het werk om aan die behoeften te voldoen, dag in dag uit.

Partnership

In een fluctuerende zuivelmarkt is Melkweg een solide partner waar u op kunt vertrouwen. Onze uitgebreide kennis van de zuivelindustrie delen we graag met onze klanten, die we op elk gewenst moment van waardevol en professioneel advies voorzien.

Onze positie als dochter van de VanDrie Group verschaft ons een grote financiële soliditeit. Het maakt ons een kredietwaardige partner voor grote volumes zuivelproducten, waardoor wij onze klanten ook optimaal van dienst kunnen zijn.

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding