Melkweg

Kennismaken?

We vertellen u graag persoonlijk over onze visie op de zuivelhandel. Wilt u eens met ons kennismaken? Neemt u dan contact met ons op.

Over Melkweg - handelshuis in zuivelproducten

Melkweg is een internationale handelsonderneming in zuivelproducten voor industrieel gebruik. We hanteren de hoogste kwaliteitsnormen en zijn actief op de Europese- en wereldmarkt.

De belangrijkste markten voor onze zuivelproducten zijn de drinkmelk-, UHT-melk-, ​​yoghurt-, smeltkaas-, chocolade- en de veevoederindustrie.

Jarenlange ervaring in de zuivelmarkt

Melkweg is opgericht in 1993. Sindsdien hebben we een solide netwerk van lange termijn partners opgebouwd waar we dagelijks zaken mee doen: zuivelproducentenfabrikanten in levensmiddelen en diervoeders, en importeurs over de hele wereld.

De relatie met onze klanten

Wij beogen een open en stabiele relatie met onze klanten, op basis van prestaties, betrouwbaarheid en vriendschap. We kennen de specifieke eisen van al onze klanten. Ons professionele commerciële team doet er dagelijks alles aan om aan deze eisen te voldoen.

Waarom kiest u voor Melkweg?

In de onrust van de steeds veranderende zuivelmarkt is Melkweg een consistente partner waarop iedereen kan bouwen. We delen onze zuivelmarkt-kennis met onze klanten en bieden ze nuttig advies op het juiste moment.

Als onderdeel van de VanDrie Group, hebben we een sterke positie in de markt. Tevens beschikken wij over een sterke financiële slagkracht waardoor wij bij elke order de juiste financiële regelingen kunnen aanbieden.

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding