Beurzen en nieuws
21-09-2021

Nieuw product: Mellait


Als onderdeel van onze merkontwikkelingsstrategie hebben we onlangs een nieuw product gelanceerd - Mellait Instant volle melkpoeder (IFCMP) in blik. Het merk Mellait is al populair in veel West-Afrikaanse landen en we zijn verheugd dat dit product ons merk naar een hoger niveau tilt.
Mellait, dat in Nederland wordt geproduceerd, is een eersteklas volle melkpoeder met een fantastische smaak. Mellait IFCMP is zeer voedzaam en levert een aantal essentiële voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft voor een gezonde ontwikkeling, zoals eiwitten, calcium en vitaminen. Dit product is verkrijgbaar in blikken van 400G, 900G en 2500G.
Om te beginnen wordt Mellait IFCMP geleverd aan enkele Afrikaanse landen, maar uiteindelijk zal het ook verkrijgbaar zijn in landen in het Midden-Oosten en Azië.
 
Dit product zal worden gecommercialiseerd via een netwerk van importeurs en distributeurs die supermarkten en winkels in vele landen in Afrika bevoorraden. Uiteindelijk zal Mellait IFCMP een niet te missen product  worden op de meeste ontbijttafels in vele huizen in Afrika.



  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding