Beurzen en nieuws
01-06-2023

Serum Italia's wei-droogtoren


Spannend nieuws op Wereldmelkdag! We zijn verheugd om de lancering van Serum Italia's geavanceerde wei-droogtoren in het noorden van Italië aan te kondigen. De capaciteit zal 40.000 ton voedselkwaliteit per jaar zijn, en de zoete wei-poeder zal exclusief worden geëxporteerd door Melkweg. Door de hoogwaardige vloeibare wei lokaal te verwerken, zijn we trots om bij te dragen aan een betere duurzaamheid en onze milieueffecten te verminderen.

Na maanden van hard werken hebben we onze eerste verkoopcontracten getekend en zullen we vanaf vandaag op volle capaciteit draaien. Ons doel is om samen te werken met belangrijke wereldspelers in de voedingsindustrie en een stabiele levering van hoogwaardige wei-eiwitten te garanderen voor onze klanten.

Dit is een belangrijke stap voor onze groep en we zijn dankbaar voor het harde werk van de toegewijde teams van zowel Serum Italia als Melkweg die dit mogelijk hebben gemaakt. We zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe wei-droogtoren ons in staat zal stellen om aan de groeiende vraag naar wei-eiwitten te voldoen en bij te dragen aan het succes van onze klanten.



  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding